ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Οι καλύτερες λύσεις για το όχημα σας

Πάντα χαρούμενη, ενθουσιώδεις και δημιουργική, είναι η εταιρική ομάδα του Λάντζας Pilot shop

Η Ιστορία μας

58

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΜΑΣ

0
Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα
0
Εργαζόμενοι & Προσωπικό αυτή τη στιγμή.
0
Ευχαριστημένοι πελάτες

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ

01

Ευθυγράμμιση

Η ευθυγράμμιση των τροχών είναι μια απλή, αλλά απαραίτητη διαδικασία για το οχημά σας, καθώς σας παρέχει ασφάλεια και οικονομία κατά την οδήγηση. 

02

Ζυγοστάθμιση

Πολλοί είναι εκείνοι που μπερδεύουν την ευθυγράμμιση με την ζυγοστάθμιση, είναι όμως δύο διαφορετικές υπηρεσίες. Η ζυγοστάθμιση εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του βάρους του αυτοκινήτου σε κάθε τροχό ξεχωριστά και είναι απαραίτητη μετά από κάθε αλλαγή ελαστικών και όχι μόνο. 

03

Επισκευή Ζαντών

Οι επισκευές ζαντών είναι μια υπηρεσία που διαθέτουμε χρόνια, είναι άλλωστε από τις πιο σημαντικές αλλά και τις πιο συνηθισμένες διαδικασίες που απαιτούνται. Εμείς πρωτοπόροι και αφοσιωμένοι στον τομέα μας, την έχουμε εξελίξει κατά την διάρκεια των χρόνων. 

04

Επισκευή Ελαστικών

Είναι γνωστό πλέον πως παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων για κάθε όχημα. Οι επισκευές των ελαστικών σας δεν θα μπορούσαν να είναι εξαίρεση, είναι άλλωστε μια από τις πιο συνηθισμένες μας υπηρεσίες όλα αυτά τα χρόνια. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η σελίδα του ημερολογίου έγραφε 1964, όταν ο Ιωάννης Λάντζας ξεκίνησε το εμπόριο ελαστικών, με έδρα τις Θεσπιές Βοιωτίας. Για πολλές δεκαετίες παρείχε ελαστικά στο ΚΤΕΛ, αλλά και σε αρκετούς αυτοκινητιστές της εποχής. Βασικοί συνεργάτες και προμηθευτές, ήταν από την αρχή η Pirelli και η Michelin, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα μας σταθερά, σχεδόν 60 χρόνια.

Το 1990, τα ηνία κρατάει πλέον η δεύτερη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, με τον Βασίλειο και τον Ευάγγελο Λάντζα στο τιμόνι, να ξεκινούν την εμπορία ελαστικών στην Θήβα.
Το 1993, η επιχείρηση αλλάζει μαζί με έδρα και ιδιότητα. Μεταφέρετε στο 3 χλμ Θηβών Λιβαδειάς σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και πλέον ασχολείται με σχεδόν κάθε μορφής service-παροχής υπηρεσιών.
Η έδρα αυτή στέγασε την επιχείρηση για περισσότερες από 2 δεκαετίες. Τα χρόνια εκείνα, χτίστηκε μια εξαιρετική σχέση με τον πελάτη, το όνομα της επιχείρησης ήταν πλέον συνυφασμένο με την ποιότητα και την εμπιστοσύνη. Ακόμα και ο πιο απαιτητικός πλέον πελάτης έχει πλέον πειστεί! Από τις αρχές του 2016 βρισκόμαστε σε νέες ιδιόκτητες και τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις στην περιφερειακή οδό Θηβών, σε έναν χώρο 4 στρεμμάτων.
Κατέχουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα ευθυγράμμισης, ζυγοστάθμισης-διαγνωστικό, ξεμονταριστές φορτηγών και ΙΧ.

Πλέον στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται η τρίτη γενιά της οικογένειας, ενώ το προσωπικό είναι πιο δυνατό από ποτέ! Βασισμένοι στο παρελθόν, στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία των παλιών, αλλά και στην φινέτσα και την χάρη των νέων, προχωράμε δυναμικά, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε κάθε φορά ένα βήμα πιο μπροστά.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Michelin l am

Ο Γαλλικός κολοσσός και πρωτοπόρος της παγκόσμιας αγοράς αποτελεί τον βασικότερο συνεργάτης μας, για περισσότερο από μισό αιώνα. Διαθέτει μια γκάμα με τεράστιο εύρος, σχέδια και επιλογές για κάθε χρήση, από Moto, pc, van, suv, off road, truck, agro μέχρι και industrial! Πραγματικά σχεδόν ό,τι και αν χρειάζεστε, εδώ μπορείτε να το βρείτε και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο.

Michelin l am 2

Η τεχνολογία του motorsport στο αυτοκίνητο σου. Η ιταλική φίρμα, επίσης συνεργάτης μας για περισσότερο από μισό αιώνα, είναι ένα brand απόλυτα συνυφασμένο με τους αγώνες ταχύτητας. Από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την Φόρμουλά 1 και με συνεργασίες με μάρκες-θρύλους του κόσμου της αυτοκίνησης, στο δικό σου όχημα.

falken color

Το Ιαπωνικό εργοστάσιο είναι ένα από τα πιο ανεπτυγμένα τα τελευταία χρόνια, στο χώρο του ελαστικού. Αποτελεί μια έξυπνη λύση για εσάς που θέλετε να κάνετε οικονομία στην τσέπη σας, αλλά όχι και στην ποιότητα. Η εξέλιξη του συγκεκριμένου brand είναι ραγδαία και σημειώνει άνοδο σε κάθε τομέα. Ένα brand που συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις και να μεγαλώνει.

TOYO l color

Οι Γιαπωνέζοι τα τελευταία 20 χρόνια έχουν κάνει άλματα. Μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες ελαστικών στον πλανήτη πλέον είναι και η TOYO. Αποτελεί βασικό μας συνεργάτης στην ευρύτερη περιοχή, για περισσότερο από μια 10ετία, ενώ είναι μια έξυπνη και ποιοτική επιλογή για αρκετές κατηγορίες οχημάτων.

YOKOHAMA l am

Ακόμα μια εταιρία ελαστικών από την χώρα του Σούσι και των Σαμουράι, που είναι πραγματικά «λαστιχομάνα». Ένα πασίγνωστο brand από την Ανατολική Ασία, έως την πόλη των Αγγέλων. Είναι Βασιλιάς στο χώρο του suv και του off road με τρομερά ποιοτικές επιλογές για επαγγελματίες και με έντονη παρουσία στο χώρο του motorsport που πολλοί θα ζήλευαν.

Goodyears l am

Ένας από τους 5 τιτάνες στο χώρο του Ελαστικού. Με παρουσία παντού στον κόσμο! Έχει γράψει ιστορία στους αγώνες ταχύτητας, τόσο στην Ευρώπη, αλλά και στην Αμερική. Άκρως ποιοτική επιλογή για την μοτοσυκλέτα σου, το αυτοκίνητό σου, το φορτηγό σου και ακόμα περισσότερα.

Goodtears l color

Ο Αμερικάνος του group Michelin και μια από τις πιο ιστορικές εταιρείες ελαστικών που υπάρχουν. GOAT στο off road και μόνιμος πρωταθλητής στους πιο σκληρούς αγώνες της γης. Εδώ και μερικά χρόνια αποτελεί μια ιδανική επιλογή για κάθε αυτοκινητιστή υπό την εποπτεία της μαμάς εταιρείας.

kleber l color

Ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Michelin. Διαθέτει μεγάλη επιλογή προϊόντων, την καλύτερη σαμπρέλα στην γη (μαζί με την Michelin) και μια εξαιρετική επιλογή για κάθε αγρότη και το τρακτέρ του ή το μηχάνημα του. Εξαιρετικό all season, ή χειμερινό ελαστικό, για εσένα και το αυτοκίνητό σου.

maxxis l color

Μια από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών στον κόσμο, made in Ταϊβάν. Μάστερ σε ιδιαίτερα δύσκολες κατηγορίες ελαστικών, όπως ποδήλατα, γουρούνες, κοπτικές μηχανές αλλά και σκούτερ και πατίνια. Η μεγαλύτερη γκάμα ελαστικών εκτός δρόμου για suv ή jeep με επιλογές κομμένες και ραμμένες για την ελληνική αγορά.

Alliance l color

Μια εταιρία με πολύ βαριά κληρονομιά στον αγροτικό τομέα. Ένας από τους καλύτερους συνεργάτες μας τα τελευταία χρόνια, πάντα δίπλα στον πελάτη με τεχνογνωσία, λύσεις, ποιότητα και αμέτρητες επιλογές. Οι Ινδοί έχουν βάλει τα γυαλιά σε πολλούς και το νέο radial ελαστικό της εταιρείας έχει βαρεθεί να κλέβει τις εντυπώσεις και να κερδίζει βραβεία και κοινό.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Alex Lantzas

CEO Founder

Alex Lantzas

CEO Founder

Alex Lantzas

CEO Founder

Alex Lantzas

CEO Founder

Γίνετε μέλος στην ομάδα της ομάδας μας. Στείλτε το βιογραφικό σας στο email μας: [email protected]

ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ